Print- & drukwerk

Het staat geschreven en gedrukt!

Een visitekaartje geef je uiteraard niet digitaal af, dat doe je altijd fysiek. Drukwerk is dus nog altijd van groot belang voor het succes van je bedrijf. Het visitekaartje wordt afgegeven door jezelf of door medewerkers en blijft ãchter bij die klant die je zo graag wil binnenhalen. Elke keer als men dat kaartje ziet moet de link met je bedrijf gemaakt kunnen worden. Dat lukt dus alleen met het juiste kaartje.

Ondanks het feit dat werkzaamheden steeds meer digitaal plaatsvinden, blijft het drukwerk van een bedrijf enorm belangrijk. De huisstijl moet je doelgroep aanspreken en moet aansluiten op wat je bedrijf doet. Drukwerk heeft twee belangrijke functies. Het helder en duidelijk overbrengen van uw boodschap. Maar zeker zo belangrijk is het feit dat uw drukwerk uw visitekaartje is. Of het nu gaat om briefpapier of een glanzende full-colour brochure. En daar kunnen wij u bij helpen...

We hebben inmiddels 20 jaar ervaring op dit gebied dus we adviseren en helpen u graag. Wat wij kunnen? We bedrukken en ontwerpen enveloppen, visitekaartjes, etiketten, notitie- en schrijfblokken, offerte- en presentatiemappen, folders, brochures, flyers, draagtassen, pennen, posters, uitnodigingskaarten, menukaarten enz..... Op het gebied van belettering, fullcolor prints, spandoeken en andere reclamemateriaal van formaat, zoals bedrukte laggen, banners en spandoeken werken wij samen met de beste specialisten uit Europa. 


Benieuwd naar wat wij kunnen? Mail of bel ons op +31(0)334755799 en wij laten het u zien!