Service en Onderhoud

Printers, kopieermachines, scanners, faxen
Heeft uw machine een onderhoudsbeurt nodig? Geeft hij een Storing? Onze monteurs zijn bekend met alle merken dus wij lossen het snel voor u op. We snappen heel goed dat een storing nooit uitkomt dus wij proberen ervoor te zorgen dat onze monteurs binnen 48 uur bij u op de stoep staan. U heeft geen onderhoudscontract bij ons afgesloten? Geen probleem, ook dan helpen wij u graag!  
 
Computer reparatie en onderhoud:
Office1 adviseert u graag bij uw automatiseringsvraagstukken en is snel en accuraat bij het oplossen van uw ICT-problemen. Met onze ervaring, kennis en kunde zorgen wij ervoor dat er optimaal en veilig met server, computers, smartphones en randapparatuur gewerkt kan worden. Door preventief onderhoud aan te bieden, bijvoorbeeld op basis van periodieke controles op kantoor of thuiswerkplek beperkt u storingen tot een minimum.
 
Mocht ICT apparatuur uit economisch oogpunt niet meer reparabel zijn geef deze dan mee aan onze monteurs en wij zorgen ervoor dat deze op een zo milieuvriendelijke manier gerecycled wordt. Heeft u gebruikte toners of inktcartridges? Wij komen deze gratis bij u ophalen en zorgen voor recycling en/of hergebruik.
 
Ook ICT apparatuur geschikt voor hergebruik halen wij graag bij u op. Eventuele data wordt door ons gewist, zodat eventuele nog aanwezige bedrijfsgegevens niet in handen van derden kunnen vallen. In het kader van MVO wordt deze apparatuur ter beschikking gesteld aan de door ons gesteunde goede doelen. 
 
Storing melden? Mail of bel ons op +31(0)334755799 zodat u snel weer aan de slag kunt.