Het Toon Hermans Huis Amersfoort biedt sinds 2004 professionele mentale ondersteuning aan mensen die met kanker te maken krijgen en hun naasten. Door jarenlange ervaring weten zij dat werk voor iemand die met kanker te maken krijgt, belangrijk is. Bij het hervinden van balans bijvoorbeeld, structuur, zelfvertrouwen, energie en zekerheid. Dat is een uitdaging voor alle betrokken partijen.
Om haar werk te kunnen doen is geld nodig, veel geld. Wilt u derhalve het THHA financieel steunen wordt dan ook lid van de Club van 100. Vanaf 200 euro per jaar steunt u dit goede doel.

Heeft dit niet uw voorkeur dan hebben wij een mooi alternatief voor u bedacht. Als u, als nieuwe klant van Office1, bij ons een bestelling plaatst en aangeeft dat u het THHA wilt steunen, doneren wij een vast percentage van de netto winst aan het THHA. Daarbij garanderen wij u dat u overall niets meer betaalt dan bij uw reguliere leverancier. Sterker nog, meestal zijn wij ook nog eens goedkoper! U betaalt dus niets extra’s, terwijl u tegelijkertijd het THHA inloophuis steunt. Doe mee, help mee en bestel voortaan uw kantoorbenodigdheden bij een daadwerkelijk betrokken Office Supplier!
Wat kan het Toon Hermans Huis Amersfoort u bieden? Sinds kort biedt het huis een nieuwe dienstverlening aan: Re- integratie bij of na kanker. De professionals van Toon Werkt! kunnen uw organisatie en uw medewerker daarvoor de juiste steun in de rug bieden.
Wilt u meer weten over het Toon Hermans Huis Amersfoort en haar werk?
Neem dan contact op met het Toon Hermans Huis Amersfoort op nummer 033-4655227 of kijk op www.thha.nl