Computer reparatie Amersfoort

Voor een vakkundige computer reparatie Amersfoort moet u bij Office1 zijn. Is uw computer of laptop heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij helemaal niets meer? Wij lossen het graag voor u op. De frustraties kunnen hoog oplopen wanneer uw computer niet meer doet wat hij al die tijd wel heeft gedaan. Gooi hem niet uit het raam, maar kom langs voor advies. Hebt u liever dat wij bij u langs komen? Ook dat kan. Neem contact met ons op en we komen langs wanneer het u het beste uitkomt.

Grote schoonmaak

Slecht onderhoud is vaak de oorzaak. Eten, drinken, hele huisdieren vinden we soms terug in een PC. Door een computer op te schonen en schoon te maken zal hij al weer sneller worden. Is het herkenbaar dat het een eeuwigheid duurt voordat programma’s zijn opgestart? Het internet op gaan is dan al helemaal een probleem: webpagina’s laden duurt veel te lang, afbeeldingen worden niet weergegeven en soms crasht de hele internetbrowser. En tenslotte reageert de computer helemaal niet meer, waar je ook op klikt. Er kunnen talloze redenen zijn waarom een computer niet meer naar behoren functioneert. Soms is het simpelweg de software die opnieuw geïnstalleerd moet worden, maar het probleem kan ook aan de hardware liggen. Wij sporen de oorzaak snel voor u op! Voor een computer of laptop reparatie moet u bij Office1 zijn

MacBook reparatie

Ook voor een iMac of MacBook reparatie kunt u bij ons aankloppen. Zelfs een refurbished MacBook kost nog steeds een hoop geld en dan is het onder handen nemen van uw ‘oude’ model wellicht een goede optie. U bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie, onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend. Heeft uw Mac enkel een softwareprobleem dan kunnen we dit eventueel ook aan huis oplossen. Door een ouder model van MacBook of iMac te upgraden kunt u weer veel plezier aan uw computer beleven. In deze oudere modellen zit namelijk een mechanische harde schijf (HDD). Deze kunt u laten vervangen door een Solid State Drive (SSD). Een SSD schrijf zorgt ervoor dat uw Apple computer vele malen sneller zal gaan draaien. Wij weten zeker dat u daar heel blij van wordt. 

Plan van aanpak

Wij doen er alles aan om de reparatie binnen een werkdag uit te voeren zodat u weer snel aan de slag kunt. Tip! Maak vooraf een back-up van uw bestanden, wel zo handig. Hebt u hierbij hulp nodig dan kunnen we hier uiteraard bij helpen. Wat is het probleem? Als het om een eenvoudig softwareprobleem gaat kunnen we vaak gelijk een prijsopgave doen. Mocht het niet gelijk duidelijk zijn waar het probleem zit dan zullen we dit eerst moeten onderzoeken. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden*. Als we het probleem duidelijk hebben zullen we, voordat we verder gaan, aangeven wat  voor u de totale kosten zullen zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bij een hardwareprobleem zullen wij ook eerst op onderzoek uit moeten. Hier zijn ook onderzoekskosten aan verbonden*. Vervolgens doen wij u een prijsopgave en kunt u aangeven of dit akkoord is.

* Wij hanteren € 35,00 aan onderzoekskosten. Deze komen te vervallen wanneer wij de reparatie voor u uit mogen voeren. Als u naar aanleiding van ons onderzoek besluit om de iMac, MacBook, computer of laptop niet door ons te laten repareren zullen wij deze kosten pas in rekening brengen.


Hebt u vragen: kom langs op het Flintplein 1, mail ons of bel op +31 (0)33 4755 799. Wij helpen u graag.