Computer reparatie Amersfoort

Voor een vakkundige computer reparatie Amersfoort moet u bij ons zijn! Is uw computer of laptop heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij helemaal niets meer? Wij lossen het graag voor u op. De frustraties kunnen hoog oplopen wanneer uw computer niet meer doet wat hij al die tijd wel heeft gedaan. Gooi hem niet uit het raam, maar kom langs voor advies. Hebt u liever dat wij bij u langs komen? Ook dat kan. Neem contact met ons op en we komen langs wanneer het u het beste uitkomt.

Virus of Spyware verwijderen

Virussen en Spyware zijn ernstige bedreigingen voor uw computer of laptop wanneer u gebruik maakt van het internet. Meestal heeft u niet in de gaten dat er een virus op uw computer aanwezig is. Een groot deel van de virussen en spyware weet zich zo nu en dan toch langs een virusscanner te plaatsen. Besmetting door een virus of spyware merkt u niet of pas als te laat is doordat uw computer zich vreemd gaat gedragen. Uw computer wordt traag en/of vertoont andere kuren en uw internetverbinding functioneert niet of slecht. Het grootste deel van onze computer reparaties bestaan uit het verwijderen van virus en spyware. Besmetting van een virus of spyware moet u niet onderschatten omdat uw privacy en vertrouwelijke gegevens in het geding zijn.

MacBook en iMac reparatie

Ook voor een iMac of MacBook reparatie kunt u bij ons aankloppen. Zelfs een refurbished MacBook kost nog steeds een hoop geld en dan is het onder handen nemen van uw oude model wellicht een goede optie. U bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie, onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend. Heeft uw Mac enkel een softwareprobleem dan kunnen we dit eventueel ook aan huis oplossen. Door een ouder model van MacBook of iMac te upgraden kunt u weer veel plezier aan uw computer beleven. In deze oudere modellen zit namelijk een mechanische harde schijf (HDD). Deze kunt u laten vervangen door een Solid State Drive (SSD). Een SSD schrijf zorgt ervoor dat uw Apple computer vele malen sneller zal gaan draaien. Hier gaat u plezier van hebben! 

Grote schoonmaak

Slecht onderhoud is vaak de oorzaak. Eten, drinken, hele huisdieren vinden we soms terug in een PC. Door een computer op te schonen en schoon te maken zal hij al weer sneller worden. Is het herkenbaar dat het een eeuwigheid duurt voordat programma's zijn opgestart? Het internet op gaan is dan al helemaal een probleem: webpagina's laden duurt veel te lang, afbeeldingen worden niet weergegeven en soms crasht de hele internetbrowser. En tenslotte reageert de computer helemaal niet meer, waar je ook op klikt?. Er kunnen talloze redenen zijn waarom een computer niet meer naar behoren functioneert. Soms is het simpelweg de software die opnieuw geïnstalleerd moet worden, maar het probleem kan ook aan de hardware liggen. Wij sporen de oorzaak snel voor u op! Voor een computer of laptop reparatie moet u bij ons zijn!

Kom langs voor koffie, mail of bel, we helpen en adviseren u graag.


Snelle service

Wij streven er naar om de ingeleverde computer de volgende dag gerepareerd te hebben. Wij begrijpen dat een pc moeilijk te missen is!

Zorgvuldig

Dan bent u ons aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om geen data te verliezen, en maken daarom altijd een backup voordat wij starten

ESET Antivirus

Office1 adviseert ESET Antivirus om uw PC virusvrij te houden. ESET Producten houden uw PC snel, maar beschermt u wel tegen de nieuwste virussen.