Computer reparatie Amersfoort

Voor een computer reparatie Amersfoort moet u bij ons zijn! Is uw desktop computer of laptop heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij zelfs helemaal niets meer? De frustraties kunnen hoog oplopen wanneer uw computer niet meer doet wat die moet doen.  Gooi hem niet uit het raam, maar kom bij ons langs voor advies. We doen ons best het probleem binnen 1 werkdag voor u op te lossen. Hebt u liever dat wij bij u langs komen? Ook dat kan!

Virus of Spyware verwijderen

Virussen en Spyware zijn ernstige bedreigingen voor de data op uw computer of laptop! Meestal heeft u niet eens in de gaten dat er een virus op uw computer aanwezig is. Besmetting door een virus of spyware merkt u vaak pas als het te laat is doordat uw computer zich vreemd gaat gedragen. Uw computer wordt traag, vertoont andere kuren of uw internetverbinding functioneert niet of slecht. Besmetting van een virus of spyware moet u niet onderschatten, uw privacy en vertrouwelijke gegevens kunnen namelijk in gevaar zijn. Kom bij de kleinste twijfel langs, onze expert checkt uw computer tot in detail.

MacBook en iMac reparatie

Een Apple computer kan, net als de mens, naarmate hij ouder wordt ook wat langzamer worden. Dit verschijnsel zullen een hoop mensen herkennen. Door een ouder model van MacBook of iMac te upgraden kunt u weer veel plezier aan uw computer beleven. In deze oudere modellen zit namelijk een mechanische harde schijf (HDD). Deze kunt u laten vervangen door een Solid State Drive (SSD). Een SSD schrijf zorgt ervoor dat uw Apple computer vele malen sneller zal gaan draaien. Werken op uw Mac wordt weer een feest. Deze wisseling van de wacht is zeker de moeite waard! 

Grote schoonmaak

Eten, drinken, hele huisdieren vinden we soms terug in een PC. Maar dat bedoelen wij niet met een computer opschonen. Duurt het een eeuwigheid duurt voordat programma's zijn opgestart? Het internet op gaan is al helemaal een probleem? Webpagina's laden en openen duurt veel te lang, afbeeldingen worden niet weergegeven en soms crasht de hele internetbrowser. En met een beetje pech reageert de computer helemaal niet meer, waar u ook op klikt. Er kunnen talloze redenen zijn waarom een computer niet meer naar behoren functioneert. Soms is het simpelweg het besturingssysteem dat opnieuw geïnstalleerd moet worden, maar het probleem kan ook aan de hardware liggen. Wij sporen de oorzaak snel voor u op! Voor een computer of laptop reparatie moet u bij ons zijn!


Kom langs op het Flintplein 1 in Amersfoort, we helpen en adviseren u graag.


Snelle service

Wij streven er naar om de ingeleverde computer de volgende dag gerepareerd te hebben. Wij begrijpen dat een pc moeilijk te missen is!

Zorgvuldig

Wij doen er alles aan om geen data te verliezen en maken daarom altijd een backup voordat wij starten.

ESET Antivirus

Office1 adviseert ESET Antivirus om uw PC virusvrij te houden. ESET Producten houden uw PC snel, maar beschermt u wel tegen de nieuwste virussen.