Computerwinkel Amersfoort

Computerwinkel Amersfoort

Office1 is dé computerwinkel in Amersfoort. We hebben inmiddels 25 jaar ervaring op dit gebied en hebben voor elk probleem een oplossing. De irritaties kunnen hoog oplopen wanneer uw computer of laptop niet meer doet wat hij al die tijd toch echt heeft gedaan. Van het één op andere moment doet uw computer het niet meer of geeft hij een melding waar u zich geen raadt mee weet. Wij lossen het voor u op! Ben u op zoek naar een nieuwe computer, een goedkope printer om foto's mee af te drukken, een antivirus pakket of een draadloze muis en toetsenbord , bestel online of kom langs voor een bakje koffie!

Service en hulp aan huis

Bij ons staat service centraal, we doen net wat meer dan gebruikelijk. Bent u op zoek naar dat stukje extra service, wilt u verzorgd worden en heeft u geen zin om eindeloos te zoeken naar een computer die bij u past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken het juiste model bij uw wensenpakket en zorgen dat de computer of laptop volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar bij u afgeleverd wordt. Heeft u vervolgens nog hulp aan huis nodig omdat het niet helemaal lukt met het draadloze internet en het installeren van uw printer, we helpen u graag op weg.

Nieuwe computer gekocht?

U heeft een fantastische aanbieding gezien bij de Mediamarkt en besloten de laptop of computer te kopen. Wij zien geregeld dat mensen niet stil staan bij het feit dat deze nieuwe computer nog niet klaar is voor gebruik. Naast dat alle gewenste programma's moeten worden geïnstalleerd en er een Office pakket opgezet moet worden zodat u gebruik kunt maken van Word en Excel staan al uw documenten nog op de oude computer. Wij kunnen deze bestanden maar ook uw e-mail overzetten naar het nieuwe model. Wel zo makkelijk.

Virus en Spyware

Office1 adviseert ESET Antivirus om uw PC virusvrij te houden. ESET Producten houden uw PC snel, maar beschermt u wel tegen de nieuwste virussen. Virussen en Spyware zijn ernstige bedreigingen voor uw computer of laptop wanneer u gebruik maakt van het internet. Meestal heeft u niet in de gaten dat er een virus op uw computer aanwezig is. Uw computer wordt traag en/of vertoont andere kuren en uw internetverbinding functioneert niet of slecht. Het grootste deel van onze computer reparaties bestaan uit het verwijderen van virus en spyware. Besmetting van een virus of spyware moet u niet onderschatten omdat uw privacy en vertrouwelijke gegevens in het geding zijn. ESET is de oplossing! Bestel hier uw ESET antivirus.

Computer reparatie

Voor een vakkundige computer reparatie Amersfoort moet u ook bij ons zijn! Is uw computer of laptop heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij helemaal niets meer? Gooi hem niet uit het raam, maar kom langs voor een oplossing of advies. Ook voor een iMac of MacBook reparatie kunt u bij ons aankloppen. Hebt u liever dat wij bij u langs komen? Ook dat kan. Neem contact met ons op en we komen langs wanneer het u het beste uitkomt. Lees hier verder!

Kom langs voor koffie, mail of bel 033 4755799, we helpen en adviseren u graag.


Hulp aan huis

Liever dat we naar u toekomen? Dat kan! Maak een afspraak en onze specialisten komen bij u langs om het probleem te verhelpen.

ESET Antivirus

Office1 adviseert ESET Antivirus om uw PC virusvrij te houden. ESET Producten houden uw PC snel, maar beschermt u wel tegen de nieuwste virussen.

Snelle service

Wij streven er naar om de ingeleverde computer de volgende dag gerepareerd te hebben. Wij begrijpen dat een pc moeilijk te missen is!