Menu
Menu
Winkelwagen
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en cookies

Computerwinkel Amersfoort

Computerwinkel

Office1 is dé computerwinkel in Amersfoort. We hebben inmiddels 25 jaar ervaring op dit gebied en hebben voor elk probleem een oplossing. De irritaties kunnen hoog oplopen wanneer uw computer of laptop niet meer doet wat hij al die tijd toch echt heeft gedaan. Van het één op andere moment doet uw computer het niet meer of geeft deze een melding waar u zich geen raadt mee weet. Wij lossen het op!

Service en hulp aan huis

Bij ons staat service centraal, we doen net iets meer voor de klant dan verwacht. Bent u op zoek naar dat stukje extra service dan bent u bij ons aan het goede adres. Geen zin om eindeloos te zoeken naar een computer die het beste bij u past of eigenlijk heeft u helemaal geen idee welk model u moet aanschaffen? Kom bij ons langs en wij zoeken samen naar het juiste model die past bij uw wensenpakket. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de computer of laptop volledig gebruiksklaar afgeleverd wordt. Heeft u daarna nog hulp aan huis nodig, omdat het niet helemaal lukt met het draadloze internet of met het installeren van uw printer, ook dan helpen u graag op weg.

Al een nieuwe computer gekocht?

U heeft een fantastische aanbieding gezien bij de Mediamarkt en besloten de laptop of computer daar te kopen. Wij zien geregeld dat mensen niet stil staan bij het feit dat deze nieuwe computer nog niet klaar is voor gebruik. Eerst moeten alle gewenste programma’s opnieuw geïnstalleerd worden. Meestal betekent dat ook een nieuwe licentie van het Microsoft Office pakket, waarna de documenten overgezet kunnen worden vanaf uw oude pc. Ook dan helpen wij u graag. Wij zetten al uw bestanden en ook uw e-mail over naar de nieuwe machine voor een vast tarief. Ook bieden wij de nieuwste Microsoft Office licenties aan voor de beste prijzen. Vragen? Bel ons!

Virus en Spyware

Office1 adviseert ESET Antivirus om uw PC virusvrij te houden. ESET Producten houden uw PC snel, maar beschermt u wel tegen de nieuwste virussen. Virussen en Spyware zijn ernstige bedreigingen voor uw computer of laptop wanneer u gebruik maakt van het internet. Meestal heeft u niet in de gaten dat er een virus op uw computer aanwezig is. Uw computer wordt traag en/of vertoont andere kuren en uw internetverbinding functioneert niet of slecht. Het grootste deel van onze computer reparaties bestaan uit het verwijderen van virus en spyware. Besmetting van een virus of spyware moet u niet onderschatten omdat uw privacy en vertrouwelijke gegevens in het geding zijn. Volgens ons is ESET een van de betere oplossingen! In onze ESET webshop kunt u direct een ESET Antvirus of Internet Security bestellen.

Computer reparatie

Voor een computer reparatie Amersfoort moet u ook bij ons zijn! Is uw computer of laptop heel traag geworden, loop hij niet lekker of doet hij helemaal niets meer? Gooi hem niet uit het raam, maar kom langs voor een oplossing en advies. Heeft u nog Windows 7 op een computer draaien. Microsoft heeft de ondersteuning op het besturingssysteem Windows 7 beëindigd. Kom langs en wij installeren voor €75 Windows 10 op uw laptop of desktop zodat u weer jaren vooruit kunt. Ook voor een reparatie of herinstallatie aan uw iMac of MacBook kunt u bij ons terecht.